Sælg dit tøj

SÆLG DIT TØJ

Hvis du trænger til at få ryddet op i klædeskabet, kan du sælge dit tøj gennem os. Vi tager tøj i kommission og sælger både off- og online.

Læs mere

Sådan fungerer det

Konceptet er nemt og enkelt:

  1.  Du kommer forbi med det, du vil sælge.
  2.  Vi vælger de ting ud, der passer til butikken og sætter sammen med dig en pris, du er tilfreds med. Du får 50% af salgsprisen. Ved dyrere items (især tasker) vil der være mulighed for at få en højere kommission udbetalt.
  3. Vi har tøjet til salg i 2-3 måneder og ringer til dig, når det er solgt, eller hvis perioden er gået og du skal komme og afhente evt. ikke solgte ting.
  4. Du får udbetalt penge kontant eller ind på dit kort i butikken. Vi overfører også gerne via mobilepay når alle dine ting er solgt eller perioden er udløbet.

Hvad kan du indlevere?

Vi tager imod: tøj, sko, tasker, smykker og andre accessories. Tingene skal være i god stand samt være nyvasket/renset. Vi tager ikke imod varer med fejl, huller og mangler.

Ved tasker og punge er det en fordel, hvis du har den originale kvittering. Vi siger altid nej, hvis vi er det mindste i tvivl om taskens ægthed.

Vi tager kun tøj ind, der svarer til den nuværende sæson. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du jævnligt updates på, hvad vi er på udkig efter.

Da vi får tøj tilbudt hver dag, er vi meget selektive i vores udvælgelse. Vi tager PRIMÆRT tøj ind i de mærker (og i samme stil som de mærker) du kan finde på siden DESIGNERE, og vi tager som regel ikke tøj ind, der er mange sæsoner gammelt.

For at spare dig besværet med at komme forbi med ting, vi ikke sælger, er her en lille liste over mærker vi IKKE tager ind: H&M, Zara, Neo Noir, Noa Noa, Mango, By Groth, Stylesnob, BilliBi, Nümph, Beck Søndergaard, Masai, Bitte Kai Rand, Karen Millen, Gant, Tommy Hilfiger, Roccamore, Ilse Jacobsen og flere i samme stil.

 


Hvornår er det bedst at indlevere?

Du kan indlevere alle ugens dage i butikkens åbningstid indtil 15-20 minutter inden vi lukker. Fredag og lørdag kan vi have så travlt, at vi ikke har mulighed for at kigge på tøj, så de bedste dage til indlevering er mandag til torsdag.