Sælg dit tøj

SÆLG DIT TØJ

Hvis du trænger til at få ryddet op i klædeskabet, kan du sælge dit tøj gennem os. Da vi lukker vores fysiske butik d. 15. maj, vil vi fremover komme hjem og hente tøjet hos dig.

Læs mere

Sådan fungerer det

Konceptet er nemt og enkelt:

  1.  Hvis du har mere end 15 items i de mærker, vi fører, du gerne vil af med, og hvis du bor i København, kommer vi hjem til dig og kigger på det. Send os en mail på mail@mudanashi.dk hvor du skriver om hvilke ting du gerne vil sælge. Gerne med billeder af noget af det, hvis du har mulighed for det. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.
  2.  Hjemme hos dig, vælger vi de ting ud, der passer til butikken og sætter sammen med dig en pris, du er tilfreds med. Du får 50% af salgsprisen. Ved dyrere items (især tasker) vil der være mulighed for at få en højere kommission udbetalt.
  3. Vi har tøjet til salg i 2-3 måneder og holder dig løbende opdateret mht. hvordan salget går. Evt. ikke solgt tøj, vil vi kunne medbringe, hvis vi skal hjem og hente mere tøj hos dig. Og ellers laver vi en aftale om afhentning.
  4. Du får overført penge til din konto ca. en gang om måneden.

Hvad kan du indlevere?

Vi tager imod: tøj, sko, tasker, smykker og andre accessories. Tingene skal være i god stand samt være nyvasket/renset. Vi tager ikke imod varer med fejl, huller og mangler.

Ved tasker og punge er det en fordel, hvis du har den originale kvittering. Vi siger altid nej, hvis vi er det mindste i tvivl om taskens ægthed.

Vi tager kun tøj ind, der svarer til den nuværende sæson. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du jævnligt updates på, hvad vi er på udkig efter.

Vi tager PRIMÆRT tøj ind i de mærker (og i samme stil som de mærker) du kan finde på siden DESIGNERE, og vi tager som regel ikke tøj ind, der er mange sæsoner gammelt.

Mærker vi IKKE tager ind er f.eks: H&M, Zara, Neo Noir, Noa Noa, Mango, By Groth, Stylesnob, BilliBi, Nümph, Beck Søndergaard, Masai, Bitte Kai Rand, Karen Millen, Gant, Tommy Hilfiger, Roccamore, Ilse Jacobsen og flere i samme stil.