Om Muda Nashi

Om muda nashi

Muda Nashi sælger lækkert designergenbrug til kvinder. Vi åbnede i 2006 og var een af de første butikker med luksusgenbrug på kommissionsbasis.

Læs mere

Du kan finde os flere steder

Vores fysiske butik på Godthåbsvej 11A på Frederiksberg.

I butikken har vi endnu flere varer, end vi har mulighed for at lægge op på www.mudanashi.com, så det kan altid betale sig at slå et smut forbi, hvis du er i nærheden. Det er også her vores trofaste kunder indleverer tøjet til butikken. Du kan læse mere om tøjindlevering HER. Udvalget og udskiftningen i butikken er stort, og vi får nye varer hver dag. Af dem vælger vi de allerbedste og lægger op her i shoppen.


www.mudanashi.dk

I 2009 startede vi mudanashi.dk, hvor vi begyndte at lægge vores bedste items op een gang om ugen

Nu er de to hjemmesider slået sammen til een og du finder vores webshop på både www.mudanashi.dk og www.mudanashi.com.


www.mudanashi.com

www.mudanashi.com er hvor du befinder dig nu 🙂 Det er vores nye webshop, hvor du kan købe og få varer tilsendt. Her lægger vi nye varer op flere gange ugentligt, så der hele tiden er noget nyt og spændende at komme efter. Det er en god idé at være tilmeldt vores nyhedsbrev, da vi jævnligt sender updates ud om de nye fine ting, vi lægger op i shoppen.


muda nashi på instagram

På instagram lægger vi varer op, som du enten kan købe direkte her i webshoppen og/eller finde i vores fysiske butik på Godthåbsvej. Hvis du forelsker dig i noget, du ser på instagram, som ikke er i vores webshop, er du velkommen til at købe via mobilepay og selv afhente det i butikken når du har tid til det.

Muda Nashi er i øvrigt japansk og betyder “intet spild”