Om Muda Nashi

Om muda nashi

Muda Nashi sælger lækkert designergenbrug til kvinder. Vi åbnede i 2006 og var een af de første butikker med luksusgenbrug på kommissionsbasis.

Læs mere

Du kan finde os flere steder

Vores fysiske butik på Godthåbsvej 11A på Frederiksberg.

I butikken har vi endnu flere varer, end vi har mulighed for at lægge op på www.mudanashi.dk og www.mudanashi.com, så det kan altid betale sig at slå et smut forbi, hvis du er i nærheden. Det er også her vores trofaste kunder indleverer tøjet til butikken. Du kan læse mere om tøjindlevering HER. Udvalget og udskiftningen i butikken er stort, og vi får nye varer hver dag. Af dem vælger vi de allerbedste og lægger op her i shoppen.


www.mudanashi.dk

I 2009 startede vi mudanashi.dk, hvor vi begyndte at lægge vores bedste items op een gang om ugen

Bor du i nærheden af butikken, har du her mulighed for at reservere varer og holde på dem i 2 dage, hvorefter du kan komme forbi og prøve og efterfølgende købe, hvis du har lyst. Fremover er det kun de ting vi har på www.mudanashi.com, vi har mulighed for at sende. Så vil du gøre brug af www.mudanashi.dk, skal du et smut forbi butikken eller betale via mobilepay og afhente når det passer dig. Vil du have besked, så snart vi har lagt nye varer på sitet, er det en rigtig god idé at tilmelde dig vores nyhedsbrev.


www.mudanashi.com

www.mudanashi.com er hvor du befinder dig nu 🙂 Det er vores nye webshop, hvor du kan købe og få varer tilsendt. Vi vil gøre vores bedste for at lægge nye varer op MINIMUM en gang om ugen, så der hele tiden er noget nyt og spændende at komme efter. Her er det også en god idé at være tilmeldt vores nyhedsbrev, da vi jævnligt sender updates ud om de nye fine ting, vi lægger op i shoppen.


muda nashi på instagram

På instagram lægger vi varer op, som du enten kan købe direkte her i webshoppen eller reservere på www.mudanashi.dk. Vi kan også finde på at lægge ting op der lige er kommet ind ad døren og endnu ikke har fundet vej til vores webshop. Hvis du vil sikre dig een af dem, skal du et smut forbi butikken eller betale med mobilepay og afhente i butikken, når du har tid til det.

Muda Nashi er i øvrigt japansk og betyder “intet spild”