mudanashi.com siger farvel!

mudanashi.com siger farvel!
6. november 2021 Nana Harritsø Jørgensen

For 15 år og et par måneder siden åbnede jeg Muda Nashi på Godthåbsvej. Siden blev det til en blog, en ny og større butik i indre by samt en webshop. Nu er det tid til et nyt kapitel i mit liv. Jeg har derfor besluttet at lukke webshoppen og give mig selv et fri-år til blandt andet at rejse (hvis corona tillader det) og forhåbentlig blive inspireret til – og udforske – nye idéer.

Jeg beholder dog Muda Nashis instagram i privat regi, så der vil stadig i ny og næ blive lagt noget op. Nedlukningen af webshoppen kommer også med en helgardering, da jeg “gemmer den”, så den kan genåbnes. Man ved jo aldrig…:-)

Sidste åbningsdag i webshoppen bliver på onsdag d. 10. november. Og søndag d. 7. november kl. 12 begynder jeg at sætte de fleste varer ned i webshoppen. Nogle af de allerede nedsatte ting, vil desuden blive sat yderligere ned. Der bliver også lagt nedsatte items op på instagram, som ikke er i webshoppen, men som selvfølgelig stadig kan sendes. Så følg med på mudanashi.com og instagram på søndag!

Tusind, tusind tak for alle de fantastiske år! I er de sødeste og mest loyale kunder, man kan forestille sig. Mange af jer der modtager nyhedsbrevet, har været med helt fra starten i 2006, og det er jeg så taknemlig for. Hele den personlige del og kontakten til alle jer, kommer jeg virkelig til at savne.

Jeg håber også derfor, at du fortsat har lyst til at følge med på instagram, selvom der er i perioder vil gå et stykke tid mellem uploads af nye items. Du kan også følge min egen private instagram, nana.cph, hvis du “vil med” på mine rejser og se hvad jeg ellers må finde på i fremtiden…:-)

Tak for nu og forhåbentlig på gensyn på en eller anden måde!

De allerbedste hilsner fra Nana