FAQ

 

WEBSHOPPEN

Hvor tit lægger I nye varer i shoppen?
Minimum een gang om ugen og måske også oftere alt efter hvor travlt, vi har. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, får du jævnligt en reminder om de nye produkter.

Hvorfor skal jeg se alle de solgte produkter?
Det skal du heller ikke, hvis du ikke har lyst. Du kan nemlig nu fjerne alle de solgte varer, når du er inde på SHOP ALLE VARER.

Da jeg skulle til at betale var varen forsvundet fra min kurv. Hvorfor sker det?
Det er fordi, der er en anden, der har været lidt hurtigere til at betale. Vi har kun een af hver vare, så det er først-til-mølle.

 

FORSENDELSE OG RETURRET

Hvad koster det at få en vare tilsendt?
Det koster 37 kr. hvis du vil vil afhente i nærmeste pakkeshop og 77 kr. hvis du vil have den sendt direkte til din adresse. Der er fri fragt på alle ordrer over 1200 kr., hvis du vælger DAO pakkeshop.

Hvornår får jeg min pakke?
Hvis du har købt varen før kl. 12.00 fra mandag til lørdag, vil vi som regel kunne nå at sende den afsted samme dag. Ellers når vi det helt sikkert dagen efter. Vi holder lukket om søndagen, så hvis du har handlet efter lørdag kl. 12.00, bliver din pakke senest sendt afsted om mandagen. Herefter kan DAO og Bring være op til 4 dage om at levere, men som regel går det hurtigere. Du vil blive informeret via mail og sms undervejs.

Sender I til udlandet?
Nej, det gør vi ikke pt. Men det er bestemt noget, vi vil overveje på sigt.

Kan jeg returnere en vare?
Ja, du har altid 14 dages returret. Du kan læse mere om, hvad du skal gøre, hvis du vil returnere en vare under HANDELSBETINGELSER.

Kan jeg komme forbi butikken med en returvare i stedet for at skulle til at sende den?
Ja, det kan du sagtens. Vi kan bare ikke udbetale pengene til dig med det samme, da de skal retur via samme betalingsmetode, som vi modtog dem. Så de bliver overført til dig efterfølgende. Og det gør vi selvfølgelig så hurtigt som muligt.

 

INSTAGRAM

Lægger I alle jeres varer på instagram?
Nej, det har vi desværre ikke mulighed for, da vi får rigtig mange nye ting ind hver dag. Der vil altid være flere nye varer i butikken, end vi har mulighed for at vise i shoppen og på vores instagram, så det kan godt betale sig at slå et smut forbi Godthåbsvej, hvis du er i nærheden.

Kan jeg reservere de varer, der er på instagram?
Nej, det kan du desværre ikke. Det er først-til-mølle!

Kan jeg købe via instagram?
Alle køb og forsendelse af varer foregår via webshoppen, så hvis den ting du har set er i webshoppen, kan du selvfølgelig købe den. Hvis den ikke er kommet i shoppen endnu, kan du betale via vores mobilepay og afhente den i butikken, når det passer dig. Du skal bare være opmærksom på, at du så ikke har bytteret.

 

TØJINDLEVERING

Kan jeg bare komme med tøj, når det passer mig?
I princippet ja, men vi foreslår, at du så vidt muligt undgår fredag og lørdag, da der godt kan være travlt i butikken, så du risikerer at komme til at stå og vente. Vi kan godt finde på at sige nej til at kigge på tøj, hvis der er mange kunder i butikken. Også på de andre dage.

Hvilke mærker tager I? Hvad kan jeg indlevere?
Under DESIGNERE kan du se, hvilke mærker vi har i butikken pt. samt hvilke mærker, vi lige har haft, og ud fra det, kan du danne dig et indtryk over vores stil. Vi tager selvfølgelig også andre end dem, du ser der, da det ikke er alt vi lægger i shoppen, men det kan give dig et godt indtryk af, hvilken slags designere, vi fokuserer på.

Vi siger nej til langt mere tøj end vi siger ja til. Billigere mærker tager vi slet ikke, så vi er ikke interesseret i at kigge på mærker som H&M, Zara osv.

Det er også vigtigt at tøjet passer til sæsonen. Du kan f.eks. ikke indlevere sommertøj i september og vintertøj i maj måned. Tøjet skal desuden være nyvasket og i fin stand.

Du kan læse mere om selve vilkårene under SÆLG DIT TØJ